Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

ASV zet advocaten op CCR

Rotterdam

De Algemeene Schippers Vereeniging (ASV) doet met juridische argumenten een nieuwe poging om de gewraakte technische scheepseisen van de Centrale Commissie voor de Rijnvaart (CCR) versoepeld te krijgen. Volgens de belangenvereniging tekent zich inmiddels een ramp af. ‘In 2025 is de helft van de binnenvaartvloot verdwenen.’

1 / 1
ASV zet advocaten op CCR

ASV zet advocaten op CCR

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook