Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

René Overveld na 49 jaar als ‘Officier’ weg bij Interstream Barging

GEERTRUIDENBERG

René Overveld (66), manager Safety Management & Operations bij tankvaartrederij Interstream Barging, is na een dienstverband van bijna 49 jaar met pensioen gegaan. Bij zijn afscheid is hij donderdag 14 maart benoemd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau. Burgemeester Ruud van den Belt van de gemeente Steenbergen speldde hem in Geertruidenberg de koninklijke onderscheiding op.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • J.R. de Jonge

    Hallo Rene, dat heeft onze Koning goed gezien Gefeliciteerd

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook