Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Dag van de Binnenvaart op weg naar jaarlijkse traditie

Rotterdam [update]

Sommige activiteiten en/of rondleidingen waren volgeboekt, op andere locaties hield de belangstelling nog niet over op de eerste Dag van de Binnenvaart op zaterdag 16 maart. Op zo’n 20 locaties verspreid door Nederland hield de binnenvaart open huis. Aan de slogan ‘Dat moet je (er)varen!’ gaven de bezoekers graag gehoor.

1 / 3
Dag van de Binnenvaart op weg naar jaarlijkse traditie

Dag van de Binnenvaart op weg naar jaarlijkse traditie

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook