Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Een AED aan boord kan het best weggegooid geld zijn

Antwerpen

Wie een automatische externe defibrillator (AED) koopt, moet maar hopen dat het weggegooid geld is. Maar dat geldt eveneens voor reddingsvesten en brandverzekeringen. Niemand hoopt in het water te vallen en met verzekeringsexperts hebben we liever ook niet te maken. Maar wie vaart nog veilig zonder?

1 / 1
Een AED aan boord kan het best weggegooid geld zijn

Een AED aan boord kan het best weggegooid geld zijn

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook