Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Wijkagenten krijgen afgedreven schip niet tegen de kant

MOERDIJK

Twee wijkagenten van Moerdijk hebben zaterdagmorgen 16 maart het publiek om hulp gevraagd bij een apart probleem. In hun gebied (waar is onbekend) troffen ze een 85 meter schip aan dat was losgeraakt en dwars in het vaarwater was komen te liggen.

1 / 1
Wijkagenten krijgen afgedreven schip niet tegen de kant

Wijkagenten krijgen afgedreven schip niet tegen de kant

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (2)
  • j Teunisse

    Ik gok het laatste.

  • L.A. Verburg

    Losgeraakt of losgegooid ?

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook