Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Schippersz (31) Last Tango

Oss

Veel varend volk in de families, van weerszijde. Of aan de vaart gelieerd. Neef Harrie van der Horst is bevrachter in Rotterdam, dus met hem zijn we zeer bevriend. Zijn broer Jan heeft een victualiënhandel in IJsselmonde, en naar hem ga ik op afscheidstournee. Met dit boodschappenlijstje: een vat smeerolie en een blik consistentvet voor de Nova Cura, een overall, een paar overschoenen, een warme schipperstrui en handschoenen voor Schippersz.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook