Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Meer schadeclaims bij EOC

Meppel

Het aantal schadevaringen is het afgelopen jaar sterk gestegen. Dat meldt scheepsverzekeraar EOC, met bijna 3300 verzekerde binnenvaartschepen de grootste van Nederland. Vorig jaar werden 2548 claims ingediend, bijna 10% meer dan in 2017. Om die reden heeft EOC de premie voor de binnenvaart dit jaar met gemiddeld 5% moeten verhogen, vertelt Martin Visser, lid van de raad van bestuur van EOC.

1 / 1
Meer schadeclaims bij EOC

Meer schadeclaims bij EOC

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook