Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Schippersz 29: Matroosje wordt matroos

Oss

Oudste broer Martien trouwt een schippersdochter en ze bleven elkaar en de vaart hun leven lang trouw. Hij was al jong schipper-eigenaar. Eindigde alsnog als kantoorschipper.
Broer Antoon, die na de oorlog het roer van de Antoon van onze oude vader overnam, trouwt een meisje van de wal, kinderen, gezin aan de wal, Antoon weer varen, weer aan de wal. Een echte particuliere zetschipper, als hij voer.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook