Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Oog voor de positie van varende ondernemers’

ZWIJNDRECHT

Roland Kortenhorst nam na 15 jaar afscheid als bestuurder in de binnenvaart. De receptie door Koninklijke BLN-Schuttevaer in het ARA hotel in Zwijndrecht werd vrijdag 15 februari door zo’n vijftig leden, vrienden en relaties bezocht. ‘Je had oog voor de positie van varende ondernemers. Dat was al die jaren je rode draad’, prees vice-voorzitter Jan van Belzen de vertrekkende BLN-voorzitter.

1 / 1
‘Oog voor de positie van varende ondernemers’

‘Oog voor de positie van varende ondernemers’

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook