Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

IWT-platform nieuw gezicht van binnenvaart in Europa

Brussel

‘Een emissieloze binnenvaart in 2050 lijkt heel ambitieus, maar is alleszins de moeite waard’, zei directeur-generaal Henrik Hololei van DG MOVE, de transportdirectie van de Europese Commissie, bij de lancering van het Inland Waterway Transport (IWT) Platform. ‘Door zichzelf te versterken en het potentieel ten volle te benutten is de binnenvaart goed bezig voor de samenleving’, aldus Hololei.

1 / 2
IWT-platform nieuw gezicht van binnenvaart in Europa

IWT-platform nieuw gezicht van binnenvaart in Europa

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook