Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

ASV betwist ‘level playing field’ keuringen in CCR-lidstaten

ROTTERDAM

Schippersvereniging ASV houdt vol dat de CCR-landen kleine schepen op verschillende wijze keuren en neemt het minister Cora van Nieuwenhuizen van Infrastructuur en Waterstaat kwalijk dat zei de Kamermotie Van Aalst/Laçin over kleine schepen niet goed uitvoert.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • Piet Bennik

    Het word tijd voor Alberto Stegeman praktijken en op video vastleggen, voordat een overheidsinstantie hun kiezers gaan geloven.

    Fijn weekend

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook