Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Zuster Vincentia: ‘Ik wil er voor iedereen zijn’

Nijmegen

Ze wil een sterretje aan de hemel zijn voor iedereen die ziek is en hulp behoeft. Echt voor iedereen. Maar zuster Vincentia heeft een bijzonder plekje in haar hart voor de binnenvaartschippers en de kermis- en circusgemeenschap. Al tientallen jaren bezoekt ze zieken in deze gemeenschappen, waarvan de directe familie vaak op, of aan de reis is. Eind september spelde burgemeester Hubert Bruls van Nijmegen de zuster voor haar verdiensten de Zilveren Waalbrugspeld op.

1 / 1
Zuster Vincentia: 'Ik wil er voor iedereen zijn'

Zuster Vincentia: 'Ik wil er voor iedereen zijn'

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook