Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk

Onder de vlaggen in Gorinchem

GORINCHEM

Vrijdag 14 december was een heuglijke dag voor twee schippersfamilies: Agnetha Both (mbs Willie) en Arjan Stam (ms Zeldenrust) gaven elkaar het ja-woord. Beide schepen lagen bij elkaar langszij en traditioneel onder de vlaggen in Gorinchem buiten de Waterpoort.

1 / 1
Onder de vlaggen in Gorinchem

Onder de vlaggen in Gorinchem

Jeugdzorgwerker Agnetha en telecomsupport-medewerker Arjan kozen voor een bestaan aan de wal. Hun ouders zijn blijven varen en beide vaders zijn bestuurlijk actief in Koninklijke BLN-Schuttevaer, Aldert Both als bestuurslid van de nieuwe afdeling Alblasserwaard en Nico Stam als voorzitter van de afdeling Ouderkerk aan den IJssel e.o. (DvdM)

Reacties (3)
 • W. de Rover

  Heel veel geluk en liefde samen

 • Sjaak van Wijk

  Gefeliciteerd, veel plezier gewenst.
  Ik hoop dat jullie heel gelukkig, en gezond, samen oud worden.

 • L. de Ruijter

  Gefeliciteerd, mooie foto.

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook