Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Schippersz 23: Principes

Oss

De Waal is breed en drukbevaren. Op km-raai 936 ligt Haaften, aan de rechteroever. De Antoon lag leeg voor anker aan de linkeroever, ongeveer 150 meter roeien van het café waar we moesten zijn om te bellen. Met Rotterdam, of ze een boot wilden sturen. De onze was vanmorgen om 04:00 uur vertrokken met de helft van zijn sleep. Déjà vu. Ik had losgegooid, op bevel van mijn schipper die zich aan het sleepbriefje hield: 10 uur nachtrust.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook