Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

478 schepen gedupeerd door sluisstakingen in Vlaanderen

BRUSSEL

De stakingen van een deel van het Vlaamse overheidspersoneel op 3 en 17/18 september hebben overlast opgeleverd voor 478 schepen. Dat blijkt uit cijfers die de Vlaamse minister Weyts van Mobiliteit in antwoord op vragen uit het Parlement bekend heeft gemaakt.

1 / 1
478 schepen gedupeerd door sluisstakingen in Vlaanderen

478 schepen gedupeerd door sluisstakingen in Vlaanderen

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook