Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Slordigheidsfout kost lasser het leven op hopperzuiger

DEN HAAG

De dood van een lasser aan boord van de Nederlandse sleephopperzuiger Scelveringhe is te wijten aan slecht omgaan met de veiligheidsregels. Dat concludeert de Onderzoeksraad voor Veiligheid in Den Haag na onderzoek naar het gruwelijke ongeval, waarbij de lasser via de laadpijp het ruim in werd gespoeld.

1 / 1
Slordigheidsfout kost lasser het leven op hopperzuiger

Slordigheidsfout kost lasser het leven op hopperzuiger

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook