Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Gerwil verdiende helemaal geen boete

DEN HAAG

Een door de Inspectie SZW op grond van de Wet arbeid vreemdelingen (Wav) aan Gerwil Binnenvaart opgelegde boete van 144.000 euro, voor het ontbreken van tewerkstellingsvergunningen (twv’s) voor personeel in de binnenvaart, is door de Raad van State geheel vernietigd. ‘De situatie die zich in mei 2012 voordeed was uitzonderlijk’ en ‘de staatssecretaris had van boeteoplegging moeten afzien’, oordeelde de Raad.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook