Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Gerwil verdiende helemaal geen boete

DEN HAAG

Een door de Inspectie SZW op grond van de Wet arbeid vreemdelingen (Wav) aan Gerwil Binnenvaart opgelegde boete van 144.000 euro, voor het ontbreken van tewerkstellingsvergunningen (twv’s) voor personeel in de binnenvaart, is door de Raad van State geheel vernietigd. ‘De situatie die zich in mei 2012 voordeed was uitzonderlijk’ en ‘de staatssecretaris had van boeteoplegging moeten afzien’, oordeelde de Raad.

Raad van State scheldt boete 144.000 euro volledig kwijt

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook