Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

VT verantwoordelijk voor omrijschade, maar hoeft toch niets te betalen

ROTTERDAM/ADUARD

VT Chemicals in Rotterdam hoeft geen schadevergoeding te betalen aan een stukadoorsbedrijf in het Groningse Aduard. Dat bedrijf had de tankrederij verantwoordelijk gesteld voor de extra kosten die het moest maken nadat de tanker Veendam van VT in 2012 de Dorkwerderbrug over het Van Starkenborghkanaal had aangevaren.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook