Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Maritieme onderwijsinstellingen gaan onderwijs verbeteren

IJMUIDEN

Alle aanbieders van maritiem beroepsonderwijs in Nederland, op zowel vmbo-, mbo- als hbo-niveau, gaan nauw samenwerken om de maritieme opleidingsinfrastructuur in ons land te versterken. Daartoe ondertekenden de scholen vrijdag 16 november een intentieverklaring.

1 / 1
Maritieme onderwijsinstellingen gaan onderwijs verbeteren

Maritieme onderwijsinstellingen gaan onderwijs verbeteren

Volgens de instellingen is de samenwerking in meerdere opzichten uniek. ‘Uniek doordat de samenwerking gaat over de hele maritieme beroepskolom van vmbo tot hbo. Uniek omdat de maritieme beroepsopleidingen mensen opleiden voor een nationale en internationale arbeidsmarkt. En uniek omdat álle reguliere Nederlandse maritieme beroepsopleiders deelnemen aan de samenwerking.’

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook