Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

LOVT vernieuwt bestuur fors

WERKENDAM

De jaarvergadering van het LOVT – Landelijk Oudercontact voor Varende en Trekkende bevolking – heette vrijdag 9 november niets voor niets ‘wisseling van de wacht’. Er werd met bloemen en cadeaus afscheid genomen van voorzitter Myra Verburg, secretaris Dick van Weelden, Reinder Tersteeg, vicevoorzitter Marjo Overbeeke en Censis-vertegenwoordiger Sjak Klein. De bestuursplaatsen werden direct ingenomen door Adri Romijn (ms Alm), Johan Oosse (ms Battenoord), Annemarie Vermeeren (ms Estero) en Corné Kuup (ms Allegro).

1 / 1
LOVT vernieuwt bestuur fors

LOVT vernieuwt bestuur fors

Steunpunt Binnenvaart: nu goed verdienen, maar leg geld opzij

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook