Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Schipper krijgt 1500 euro boete vanwege verkeerd vaarbewijs

LELYSTAD

Agenten van de Landelijke Eenheid van de politie hebben maandag 5 november op het IJsselmeer een schipper bekeurd die alleen beschikte over het Groot Vaarbewijs B (rivieren, kanalen en meren).

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • mieke Kuipers

    Hoop dat dit geen nederlandse schipper is ? Want wat we deze week gehoord hebben is dat men in bepaalde landen zomaar paperen kunnen kopen om schipper te zijn terwijl men helemaal niet weet wat een schip is. Heel gevaarlijk.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook