Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk

Twintig teams op het Register Holland-zaalvoetbaltoernooi

ARNHEM

Twintig teams doen er dit jaar mee aan het jaarlijkse zaalvoetbaltoernooi voor internaten voor schipperskinderen dat plaatsvindt op zaterdag 10 november. Plaats van handeling is ook dit jaar weer het mooie sportcomplex Valkenhuizen in Arnhem.

1 / 1
Twintig teams op het Register Holland-zaalvoetbaltoernooi

Twintig teams op het Register Holland-zaalvoetbaltoernooi

De internaten die meedoen zijn het Kompas uit Lemmer, Prinses Margriet uit Zwolle, Prins Hendrik uit Nieuwegein, Sint Nicolaas uit Nijmegen, de Prinsenvaart uit Maasbracht, de Singel uit Dordrecht, Julia uit Zwijndrecht en de Meerpaal uit Capelle a/d IJssel.

Door verandering van hoofdsponsor heeft het toernooi dit jaar een andere naam gekregen: het heet nu het Register Holland-zaalvoetbaltoernooi. EOC, hoofdsponsor van vorig jaar, blijft het evenement wel financieel steunen, maar nu als subsponsor.

Het toernooi gaat op zaterdag 10 november vanaf 9.00 uur van start in sportcomplex Valkenhuizen, Beukenlaan 15 in Arnhem. De finales zijn gepland om 14.15 uur, de prijsuitreiking is om 15.15 uur. (BO)

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook