Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Rechtbank wijst ‘plukeis’ 6,8 miljoen euro tegen Gyron Crew af

ROTTERDAM

Rechtbank Rotterdam heeft de ‘vordering tot ontneming van wederrechtelijk verkregen voordeel’ van in totaal 6,8 miljoen euro, die het Openbaar Ministerie (OM) had ingesteld tegen de verdachten in de strafzaak rond uitzendbureau Gyron Crew, afgewezen. De schatting van de officier van justitie is voor de rechtbank geen wettig bewijsmiddel.

Beide directeuren van Gyron Crew en een administratief medewerkster werden 10 januari 2017 veroordeeld voor mensensmokkel, valsheid in geschrifte en deelname aan een criminele organisatie. Tegen die uitspraak loopt een hoger beroep bij het gerechtshof in Den Haag.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

(DvdM)

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook