Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Rechtbank wijst ‘plukeis’ 6,8 miljoen euro tegen Gyron Crew af

ROTTERDAM

Rechtbank Rotterdam heeft de ‘vordering tot ontneming van wederrechtelijk verkregen voordeel’ van in totaal 6,8 miljoen euro, die het Openbaar Ministerie (OM) had ingesteld tegen de verdachten in de strafzaak rond uitzendbureau Gyron Crew, afgewezen. De schatting van de officier van justitie is voor de rechtbank geen wettig bewijsmiddel.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook