Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Passagiers tevreden over Waddenveren

DEN HAAG

De passagiers van de veren naar de Friese eilanden zijn zeer tevreden over de veerverbingen. Uit een enquête van bureau Goudappel Coffeng in Deventer blijkt dat de reizigers vrijwel zonder uitzondering hoge rapportcijfers geven aan de dienstverlening. Alleen de ticketprijzen voor het overzetten van een auto krijgen een onvoldoende.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook