Passagiers tevreden over Waddenveren

De passagiers van de veren naar de Friese eilanden zijn zeer tevreden over de veerverbingen. Uit een enquête van bureau Goudappel Coffeng in Deventer blijkt dat de reizigers vrijwel zonder uitzondering hoge rapportcijfers geven aan de dienstverlening. Alleen de ticketprijzen voor het overzetten van een auto krijgen een onvoldoende.

 Het onderzoek werd uitgevoerd op de verbindingen Terschelling- Harlingen en Vlieland-Harlingen (beide uitgevoerd door rederij Doeksen) en Ameland-Holwerd en Schiermonnikoog-Lauwersoog (beide uitgevoerd door Wagenborg). Het gaat om een jaarlijks onderzoek in opdracht van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Het Rijk is de concessieverlener van de veerdiensten en controleert zo of nog steeds aan de concessievoorwaarden wordt voldaan. Het onderzoek werd voor het eerst in 2009 gehouden.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Passagiers tevreden over Waddenveren | Schuttevaer.nl

Passagiers tevreden over Waddenveren

De passagiers van de veren naar de Friese eilanden zijn zeer tevreden over de veerverbingen. Uit een enquête van bureau Goudappel Coffeng in Deventer blijkt dat de reizigers vrijwel zonder uitzondering hoge rapportcijfers geven aan de dienstverlening. Alleen de ticketprijzen voor het overzetten van een auto krijgen een onvoldoende.

 Het onderzoek werd uitgevoerd op de verbindingen Terschelling- Harlingen en Vlieland-Harlingen (beide uitgevoerd door rederij Doeksen) en Ameland-Holwerd en Schiermonnikoog-Lauwersoog (beide uitgevoerd door Wagenborg). Het gaat om een jaarlijks onderzoek in opdracht van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Het Rijk is de concessieverlener van de veerdiensten en controleert zo of nog steeds aan de concessievoorwaarden wordt voldaan. Het onderzoek werd voor het eerst in 2009 gehouden.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer