Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk

Herfst neemt eerst bezit van het water

ARNHEM

Hoewel het overdag nog steeds zomer lijkt, worden de nachten kouder en neemt de herfst in de vroege ochtend bezit van het water.

1 / 1
Herfst neemt eerst bezit van het water

Herfst neemt eerst bezit van het water

Hoe mooi is het varen bij opkomende zon door licht nevelig, spiegelglad water. Dat moet fotograaf Sjef Prins ook hebben gedacht. Hij zag de Amazone in de opvaart op de Nederrijn bij Arnhem en vereeuwigde haar. (PN)

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook