Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Deventer’ schippers rest alleen hoop op ‘nadeelcompensatie’

DEVENTER [UPDATE]

De kans dat de gedupeerde schippers bij de sluisstremming in Deventer juridisch een zaak hebben tegen gemeente of waterschap is ‘heel klein’. Dat zegt commercieel directeur Martin Visser van schepenverzekeraar EOC na raadpleging van een externe advocaat. Alle hoop voor de schippers is nu gevestigd op ‘nadeelcompensatie’.

1 / 1
'Deventer' schippers rest alleen hoop op 'nadeelcompensatie'

'Deventer' schippers rest alleen hoop op 'nadeelcompensatie'

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (2)
 • Jim Grooten

  En de EOC is daar zeker van ? Is er niet een second opinion nodig bij een andere externe advocaat?Er zijn ook advocaten die een andere visie en andere argumenten geven naar de gemeente waarom deze schippers recht hebben op een schadevergoeding.
  Vind het wel raar dat een gemeente zomaar schepen mag gijzelen .
  Laat de rechter maar eens een uitspraak doen .
  De waterstand+NAP om te schutten is in de vier weken enkele keren bijgesteld.
  Dat is al heel ongeloofwaardig .

 • H.A. Hoogeveen

  Dok is wel de laatste die schepen zal vinden. Zoals je daar behandeld wordt is bij de beesten af.

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook