Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Bietenschippers hebben hun opvolging geregeld

Steenbergen [UPDATE]

Tradities zijn alleen vol te houden als ze kunnen worden overgedragen aan volgende generaties. Daar worstelen veel verenigingen mee, maar niet de Stichting De Zeeuwse Beurtvaart. Op 21 oktober start de 20ste editie van de jaarlijkse historische Bietentocht en de opvolging is geregeld, de tweede en zelfs derde generatie deelnemers dienen zich aan.

1 / 1
Bietenschippers hebben hun opvolging geregeld

Bietenschippers hebben hun opvolging geregeld

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook