Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Examen Marcom-B terecht ongeldig verklaard

ROTTERDAM

Het Agentschap Telecom heeft terecht een praktijkexamen Marcom-B, dat door een particulier opleidingsinstituut werd afgenomen, afgekeurd. Dat heeft de rechtbank in Rotterdam bepaald in een zaak die door een opleidingsinstituut uit ‘s-Gravenmoer was aangespannen. De rechter is het met het agentschap eens dat het examen niet-reglementair is verlopen en moet worden overgedaan.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook