Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Geen goed idee: schuren onder containerkraan

ROTTERDAM

De Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) heeft maandag 23 juli in Rotterdam het werk op een binnenvaartcontainerschip stilgelegd. Een inspecteur zag een matroos schuren in het gangboord, terwijl boven hem containers werden gelost.

1 / 1
BOO Schuren

BOO Schuren

Vanwege de gevaarlijke situatie besloot de inspecteur op te treden en het werk aan dek stil te leggen voor de periode dat er niet veilig gewerkt kon worden, dat wil zeggen zolang er gewerkt werd onder de overslag van containers. Na ‘een gedegen gesprek’ met betrokkenen en de stillegging is geen andere sanctie opgelegd. (BO)

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook