Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

‘Doorlopend sterke binnenvaart’ loopt Vierdaagse Nijmegen uit

NIJMEGEN

Ruim 90 binnenvaarders hebben vorige week de 102de Nijmeegse Vierdaagse uitgelopen, daarbij ondersteund door de diensten van het KSCC-verzorgingsteam uit Nijmegen. Slechts twee deelnemers konden de uitdaging niet volbrengen.

1 / 4
‘Doorlopend sterke binnenvaart' loopt Vierdaagse Nijmegen uit

‘Doorlopend sterke binnenvaart' loopt Vierdaagse Nijmegen uit

Bijna 30 vrijwilligers hielden zich bezig met de verzorging van de lopers. Aangevoerd door docenten van de Hogeschool Arnhem-Nijmegen (HAN) werden elke dag na afloop massages uitgevoerd op het KSCC Schipperscentrum door studenten fysiotherapie. Ook onder het lopen werd de nodige bijstand verleend. ‘We hadden verzorgingstenten onderweg, voor een hapje, een drankje, schaduw, blarenprikken, afplakken en vooral ook aandacht’, zegt vrijwilliger Henri Mooren. ‘Ik denk dat we het als binnenvaart goed hebben gedaan. De gemiddelde uitval was 7%, wij zitten op 2%.’

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook