Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Markt gebruikte schepen trekt voorlopig aan’

Zwijndrecht

De vooruitzichten in de handelsmarkt van gebruikte binnenvaartschepen lijken voorlopig positief, stelt scheepsmakelaar en directeur-eigenaar Twan de Goeij van de firma Rensen-Driessen Ship Brokers. Zo groeit sinds kort vanuit Oost-Europa de belangstelling voor bestaande dubbelwandige tankers.

1 / 1
'Markt gebruikte schepen trekt voorlopig aan'

'Markt gebruikte schepen trekt voorlopig aan'

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • Jim Grooten

    Gebruikte schepen? “Duurzame” schepen is een feit ,circulaire economie is de oplossing voor schoner milieu.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook