Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Geschiedenis Maritieme Academie Harlingen vastgelegd in boek ‘Leren navigeren’

HARLINGEN

De Harlinger Maritieme Academie bestaat 200 jaar. Het wordt gevierd, met een reünie, maar ook met een boek: ‘Leren navigeren, 200 jaar maritiem onderwijs in Harlingen’. Geo Arnold, achterkleinzoon van oud-leerling kapitein Jan Holstein kreeg het 24 mei uitgereikt en historicus Jurjen Leinenga schreef het. Schuttevaer sprak met de auteur.

1 / 3
Geschiedenis Maritieme Academie Harlingen vastgelegd in boek ‘Leren navigeren'

Geschiedenis Maritieme Academie Harlingen vastgelegd in boek ‘Leren navigeren'

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook