Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Ook aantal bevrachters ondertekent ASV-petitie

ROTTERDAM

De ASV-webpetitie om de overheid aan te sporen de toekomst van vooral de kleinere binnenvaart te verzekeren, was begin deze week 1160 keer getekend. In de petitie wordt aandacht gevraagd voor de snel verslechterende positie van een groot deel van de binnenvaartvloot.

Dat zijn nog niet zo heel veel ondertekenaars, volgens woordvoerder Sunniva Fluitsma van de schippersbond. ‘Maar het mooie is wel dat ze overal vandaan komen. Wij zien ook veel Nederlandse bevrachters met naam en functie onze petitie ondertekenen….chapeau daarvoor.’ (bij de ondertekenaars staan onder meer de bevrachters L. Lubbers uit Capelle aan den IJssel en Den Breejen Bevrachtingen uit Rotterdam – red.).

Dit artikel is exclusief voor abonnees

(MdV)

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook