Aantal praktijkexamens matroos rijst de pan uit

Het aantal mensen dat zich aanmeldt voor het Nederlandse praktijkexamen Matroos groeit enorm. Vorig jaar behaalden een kleine 500 kandidaten via deze ‘60-dagenroute’ het matrozenstempel. Niet alleen Nederlanders doen mee. Werkgevers sturen ook Tsjechisch, Bulgaars en Roemeens personeel naar de cursus. Ook het praktijkexamen Schipper binnenvaart zit in de lift.

Werkgevers betalen voor opleiding

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Aantal praktijkexamens matroos rijst de pan uit | Schuttevaer.nl

Aantal praktijkexamens matroos rijst de pan uit

Het aantal mensen dat zich aanmeldt voor het Nederlandse praktijkexamen Matroos groeit enorm. Vorig jaar behaalden een kleine 500 kandidaten via deze ‘60-dagenroute’ het matrozenstempel. Niet alleen Nederlanders doen mee. Werkgevers sturen ook Tsjechisch, Bulgaars en Roemeens personeel naar de cursus. Ook het praktijkexamen Schipper binnenvaart zit in de lift.

Werkgevers betalen voor opleiding

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer