Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Havenschepen opent OSD met ‘goed nieuws’ voor binnenvaart

ANTWERPEN

De nieuwe manager van de Open Scheepvaartdagen (OSD) in Antwerpen, Tinne Peeters, kon zondagavond tevreden terugblikken op de eerste door haar georganiseerde vakbeurs voor de binnenvaart. ‘De sfeer zat goed, de opkomst was zeer behoorlijk, de standhouders waren tevreden en mijn voorganger Maurice Peleman zag ook dat het goed was.’

1 / 1
Havenschepen opent OSD met ‘goed nieuws' voor binnenvaart

Havenschepen opent OSD met ‘goed nieuws' voor binnenvaart

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook