ASV: Vijf voor twaalf voor kleine schepen en vaarwegen

In angstwekkend tempo is een koude sanering gaande van de kleinere tonnages (< 1500 ton) in de binnenvaart. Die zal het logistieke landschap en zelfs het natuurlijke landschap in Europa gaan veranderen en is te wijten aan onhaalbare technische scheepseisen van de CCR. Waarom grijpt niemand in? Die noodkreet klonk zaterdag 17 maart niet voor het eerst op de ASV-voorjaarsvergadering in Rotterdam. Maar nu is het vijf voor twaalf.

ASV: Vijf voor twaalf voor kleine schepen en vaarwegen

ASV wil uiterste poging doen om Europa te waarschuwen

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

ASV: Vijf voor twaalf voor kleine schepen en vaarwegen | Schuttevaer.nl

ASV: Vijf voor twaalf voor kleine schepen en vaarwegen

In angstwekkend tempo is een koude sanering gaande van de kleinere tonnages (< 1500 ton) in de binnenvaart. Die zal het logistieke landschap en zelfs het natuurlijke landschap in Europa gaan veranderen en is te wijten aan onhaalbare technische scheepseisen van de CCR. Waarom grijpt niemand in? Die noodkreet klonk zaterdag 17 maart niet voor het eerst op de ASV-voorjaarsvergadering in Rotterdam. Maar nu is het vijf voor twaalf.

ASV: Vijf voor twaalf voor kleine schepen en vaarwegen

ASV wil uiterste poging doen om Europa te waarschuwen

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer