Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk

Diepgravende Vlaamse binnenvaartcursus

ANTWERPEN

Het Belgische onderwijsinstituut Transportnet in Antwerpen houdt van 14 tot en met 18 mei voor de eerste keer een weekcursus ‘Antwerp Inland Navigation School’ rond de binnenvaart.

Onderdelen zijn een gastles van Daniela Rosca, hoofd van het directoraat-generaal MOVE van de EU, een rondleiding op een containerterminal en een bezoek aan een symposium rond Vlaamse vaarwegen.

De cursus is bedoeld voor ervaren praktijkmensen uit de sector, academici en studenten die willen weten hoe wetenschappelijke inzichten een rol spelen in logistiek op de binnenwateren. De cursus levert doctorale studenten zes ECTS-punten op.

Verder behandelt de cursus innovatieve ontwikkelingen in de sector, de raakvlakken met de politiek, de financieringskant en de stand van zaken bij de aanleg van nieuwe infrastructuur.
Meer informatie en het aanmeldingsformulier staan op de website van Universiteit Antwerpen (www.uantwerpen.be).

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook