Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk

Clip #52 Vol op het orgel

AMSTERDAM

Menig binnenvaartschip heeft er een aan boord: een harmonium. Zo ook de 65-meter IJsselmond van Willem Tromp en Margreet Tromp-Vrieling. Het harmonium is van Margreets vader geweest, bij leven perser in een leerfabriek te Assen. Voor de camera van Heere Heeresma jr. speelt ze erop en vertelt ze erover.

1 / 1
Clip #52 Vol op het orgel

Clip #52 Vol op het orgel


Tekst en video Heere Heeresma Jr

Onze Amsterdamse verslaggever maakt korte video’s (clips) voor Schuttevaer.nl. Is er een kwestie waarover u zich in een video-interview zou willen uitspreken? Dan kunt u contact opnemen met Heere Heeresma jr. via heeresma@hotmail.com. Zijn ‘clips’ zijn terug te vinden bij Schuttevaer Dossiers.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook