Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Basiscursus ADN taai, maar onvermijdelijk

Harlingen

Wie van varen houdt, ziet er niet tegenop te leren manoeuvreren met een schip. Maar het beroep houdt meer in. Een schipper moet bijvoorbeeld kennis hebben van gevaarlijke stoffen om ze te mogen vervoeren. Voor velen taaie stof, maar onvermijdelijk. Hoe zit zo’n cursus in elkaar?

1 / 1
Basiscursus ADN taai, maar onvermijdelijk

Basiscursus ADN taai, maar onvermijdelijk

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook