Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Afstuderen Cenflumarin betekent geheid een baan

Antwerpen

Er komen steeds minder schipperskinderen naar de Vlaamse Scheepvaartschool/Cenflumarin. Nog slechts één derde van de leerlingen komt uit een schippersgezin. De meeste kinderen hebben wel een connectie met de vaart via een oom, een neef of een buurman, die hen heeft aangezet te kiezen voor een varend beroep.

1 / 1
Afstuderen Cenflumarin betekent geheid een baan

Afstuderen Cenflumarin betekent geheid een baan

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook