Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Internaat Don Bosco: Geen erkend tehuis, maar thuis

Wijnegem

Het internaat Don Bosco aan de Kasteellei in Wijnegem is een ‘erkend tehuis voor kinderen wier ouders geen vaste verblijfplaats hebben’. Maar de directrice, zuster Hilde Bosmans, gruwt van die officiële benaming. Die past in het Staatsblad, maar zegt niets over de huiselijke sfeer, over spelend leren, over de studiebegeleiding, de groepsdynamiek en de dagelijkse bezinningsmomenten waarop de christelijke waarden worden doorgegeven.

1 / 3
Internaat Don Bosco: Geen erkend tehuis, maar thuis

Internaat Don Bosco: Geen erkend tehuis, maar thuis

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook