Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Manoeuvreren met grootste zeeschepen in Zwolle

ZWOLLE [update]

Met twee nieuwe brugsimulatoren hoeven leerlingen van STC Hanze Maritiem voortaan niet meer tussen Zwolle en Rotterdam te pendelen om te oefenen. ‘We kunnen de simulatoren nu ook meer gaan inzetten’, aldus de zeevaartopleiding.

1 / 1
Manoeuvreren met grootste zeeschepen in Zwolle

Manoeuvreren met grootste zeeschepen in Zwolle

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook