Rijnpatent gaat ook in België boven vaarbewijs

Het is zo klaar als een klontje: Nederlandse schippers met een Rijnpatent hoeven in België geen Groot Vaarbewijs 1 of 2 te kunnen voorleggen. Het Rijnpatent is van een hoger niveau en de houders ervan kunnen niet worden verplicht nog een Vaarbewijs te halen om in België te mogen varen. Dat geldt trouwens ook voor de Belgische schippers.

Nederlandse schippers onterecht beboet in België

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Rijnpatent gaat ook in België boven vaarbewijs | Schuttevaer.nl

Rijnpatent gaat ook in België boven vaarbewijs

Het is zo klaar als een klontje: Nederlandse schippers met een Rijnpatent hoeven in België geen Groot Vaarbewijs 1 of 2 te kunnen voorleggen. Het Rijnpatent is van een hoger niveau en de houders ervan kunnen niet worden verplicht nog een Vaarbewijs te halen om in België te mogen varen. Dat geldt trouwens ook voor de Belgische schippers.

Nederlandse schippers onterecht beboet in België

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer