Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

FNV Waterbouw zet in op 3,5% loonstijging

ROTTERDAM

Vakbond Nautilus/FNV Waterbouw zet bij de komende cao-onderhandelingen in op een loonsverhoging van 3,5% voor de circa 3000 werkenden in de sector. ‘De seinen staan na moeilijke jaren nu tussen oranje en groen’, stelt voorzitter Charley Ramdas van FNV Waterbouw. De 3,5% loonstijging is een centrale inzet van de FNV. Eerder kondigde CNV Vakmensen soortgelijke percentages aan.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook