Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Het gevoel gefaald te hebben is nog het ergst’

OUDERKERK A/D IJSSEL

Een hoop narigheid kregen de leden van Koninklijke BLN-Schuttevaer in Ouderkerk aan den IJssel te horen, woensdag 27 december. Met tal van praktijkvoorbeelden onderstreepte coördinator Lilian van Hiele het nut van Steunpunt Binnenvaart.

1 / 1
‘Het gevoel gefaald te hebben is nog het ergst'

‘Het gevoel gefaald te hebben is nog het ergst'

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
 • Dorothe Grooten-Wendt

  Vaar inmiddels 30 jaar altijd met veel plezier ,maar vind dat er wel veel veranderd is .Ik kan mijn voorstellen dat er ook narigheid is en deze mag zeker benoemd worden door Steunpunt Binnenvaart.
  Als men opvolging zoekt voor hun schepen,zouden proef stages door leerlingen op alle soorten schepen beter zijn ,zodat men niet gauw afhaakt.Begin gewoon de 1 ste stage op een spits en daarna de 2 de stage op een kempenaar en verder………!
  Neem het voorbeeld van een Belgische binnenvaartschool.14 stagedagen is genoeg om te zien of de manier van varen bij je past.Meer aandacht aan verschillende vaargebieden is ook tijdens stagesperioden heel belangrijk ,zodat men niet alleen de Rijn zien.Goed voor hun ontwikkeling dat je ook naar Lyon of Berlijn of Boedapest kan varen.
  Het is nu eenmaal niet uniform in de Europese binnenvaart vanwege diversiteit schepen en vaargebieden.

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook