Driftende bak stremt Rijn bij Karlsruhe

Een duwbak die na een aanvaring bij kmr 352 ronddreef heeft de Rijn tussen de haven van Wörth en sluis Iffezheim van maandagavond 18 december tot dinsdag 19 december gestremd. De stremming werd woensdagmorgen rond 8.40 uur opgeheven toen de bak voor reparatie was weggesleept naar de haven van Karlsruhe.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Driftende bak stremt Rijn bij Karlsruhe | Schuttevaer.nl

Driftende bak stremt Rijn bij Karlsruhe

Een duwbak die na een aanvaring bij kmr 352 ronddreef heeft de Rijn tussen de haven van Wörth en sluis Iffezheim van maandagavond 18 december tot dinsdag 19 december gestremd. De stremming werd woensdagmorgen rond 8.40 uur opgeheven toen de bak voor reparatie was weggesleept naar de haven van Karlsruhe.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer