Ms Dythar dwars op Julianakanaal

Het ms Dythar is vrijdag 15 december rond 10:00 uur lek geraakt op het Julianakanaal bij Maasbracht. Het 76 meter lange schip, geladen met 1000 ton split, viel dwars in het kanaal en blokkeerde de vaarweg. Nadat ’s middags een deel van de lading was overgeslagen met behulp van een kraanschip, werd de Dythar naar het remmingwerk sluis Maasbracht gesleept zodat de vaarweg weer vrij was.

Ms Dythar stremt Julianakanaal

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Ms Dythar dwars op Julianakanaal | Schuttevaer.nl

Ms Dythar dwars op Julianakanaal

Het ms Dythar is vrijdag 15 december rond 10:00 uur lek geraakt op het Julianakanaal bij Maasbracht. Het 76 meter lange schip, geladen met 1000 ton split, viel dwars in het kanaal en blokkeerde de vaarweg. Nadat ’s middags een deel van de lading was overgeslagen met behulp van een kraanschip, werd de Dythar naar het remmingwerk sluis Maasbracht gesleept zodat de vaarweg weer vrij was.

Ms Dythar stremt Julianakanaal

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer