Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Beperkte subsidieverlenging opvang schipperskinderen

DEN HAAG

Voorzitter Myra Verburg van het Landelijk Oudercontact voor Trekkende beroepsbevolking (LOVT) verkeert in ‘opperste staat van paraatheid’ nu het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) de subsidieregeling voor de opvang van kinderen van ouders met een trekkend/varend bestaan niet verlengt tot en met 2021, maar tot 1 januari 2019.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook