Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Internaat De Merwede fuseert met Limena

WERKENDAM

Vereniging Christelijk Internaat voor Schipperskinderen De Merwede in Werkendam heeft vrijdagavond 24 november ingestemd met de voorgenomen fusie met Stichting Limena. In 2010 fuseerden de internaten Eben-Haëzer in Dordrecht en De Driemaster in Krimpen aan den IJssel al in Limena.

1 / 2
Internaat De Merwede fuseert met Limena

Internaat De Merwede fuseert met Limena

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook