Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Helena Cora vaart weer na beslaglegging

VLISSINGEN

De beslaglegging op de Helena Cora is voorbij. Het schip lag sinds midden september zes weken aan de ketting in de Vlissingse Sloehaven. Het schip bleek na een berging niet verzekerd. Maar inmiddels is de rekening betaald, bevestigen zowel eigenaar Jan Heuvelman van het schip als directeur Leendert Muller van bergingsbedrijf Multraship uit Terneuzen.

1 / 1
Helena Cora vaart weer na beslaglegging

Helena Cora vaart weer na beslaglegging

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (2)
 • J.A van Tooren

  Och,blij? Wie wordt er blij van “Grave” een verzekerd schip en onbetaalde rekeningen.

 • S.C.P. Hollestelle

  Gelukkig dat de schade meeviel .
  Ik vraag mij toch af of je hier als ladingeigenaar nou zo blij van word .

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook